Contact


BucurTur - Servicii profesionale de transport pasageri din Moldova spre Italia

Contactează-ne Dacă ai întrebări, sugestii sau dorești să afli mai multe informații despre serviciile noastre de transport pasageri între Moldova și Italia, te invităm să ne contactezi. Echipa noastră amabilă și profesionistă este aici pentru a-ți oferi suport și asistență în orice ai nevoie.

Poți să ne trimiți un mesaj folosind chatul nostru de mai jos. Încercăm să răspundem în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, poți să ne suni la numărul de telefon afișat pe pagina pentru a discuta direct cu unul dintre reprezentanții noștri. Suntem disponibili în timpul programului de lucru pentru a răspunde întrebărilor tale.

Nu uita să ne urmărești și pe rețelele noastre sociale pentru a fi la curent cu cele mai recente noutăți și oferte.

Contactează-ne acum și lasă-ne să te ajutăm să planifici călătoria ta în siguranță și confort!

Curse zilnice Italia Moldova

Cu autocare moderne și bine echipate, îți garantăm călătorii sigure și confortabile. Fiecare autocar este dotat cu aer condiționat pentru a-ți asigura o temperatură plăcută în timpul călătoriei. De asemenea, vei beneficia de conexiune Wi-Fi gratuită, astfel încât să poți rămâne conectat în timpul călătoriei. Pentru a-ți încărca dispozitivele electronice, autocarele noastre sunt prevăzute cu prize USB, astfel încât să poți avea întotdeauna bateriile încărcate.

Plecările noastre zilnice îți oferă flexibilitate și posibilitatea de a alege ora care ți se potrivește cel mai bine. Avem un program bine stabilit și respectăm întotdeauna orarele de plecare și sosire. Echipa noastră de șoferi profesioniști și experimentați se asigură că vei ajunge la destinație în siguranță și la timp.

Pentru a-ți face călătoria și mai plăcută, oferim și o masă gratuită la restaurant în timpul călătoriei. Astfel, vei putea savura preparate delicioase și te vei putea relaxa în timpul pauzei. Masa gratuită este o modalitate prin care ne dorim să-ți oferim o experiență completă și să te simți cu adevărat în vacanță
Messenger Logo Chat